V blízké budoucnosti dostane Facebook novou funkci

28.03.2011 23:16

 

Kdo nemá účet na Facebooku, jako by ani nebyl. Tak nějak se to dnes říká nejen mezi mladou generací, ale už i mezi jejich rodiči a někdy i prarodiči. Na Facebooku se navazují přátelství i nové vztahy, řeší politické kauzy, odhaluje soukromí a nejnověji už i nakupuje. Facebook se stal takovým samostatným světem ve světě internetu. Jeho funkce se neustále vylepšují a přibývají i nové. O jedné plánované vám nyní řekneme.
 
Jistě víte, že registrace na Facebooku je dobrovolná a že stejně dobrovolně můžete do svého profilu uvést celou řadu osobních údajů, které ale po správném nastavení (mimochodem pěkně záludně vymyšleném) uvidí jen vámi vybraní jedinci. Toto vše by během několika let (odhadem za 3 roky) mělo pokročit do další fáze, kterou bude u nás v ČR a také v řadě jiných zemí POVINNÁ registrace na Facebooku, a to už pro novorozeňata. Tím, že se občané na Facebooku zaregistrují, povinně vyplní všechny potřebné kolonky a umožní přístup do svého profilu státním úřadům se napříště ušetří ohromná hromada peněz za další sčítání lidu.
 
Ano, připravte se na to, že kolonky, které se nachází ve formuláři pro Sčítání obyvatelstva postupně na Facebook přibudou také a bude nutné je časem vyplnit, chtě nechtě. Kdyby se snad někdo z občanů vzpíral úřední moci, může dostat pokutu, která bude odpovídat tisícinásobku částky, vynaložené na sečtení jednoho občana starou (tedy letošní) metodou, tedy cca 240.000 Kč. Pokud tedy na Facebooku účet ještě nemáte, spěchejte si jej založit, vy ostatní si pravidelně kontrolujte profil a až se objeví nové kolonky, promptně je vyplňte a nezapomeňte je aktualizovat v případě jakýchkoliv změn!
Každý občan, zaregistrovaný na Facebooku bude mít na čele nalepený zvláštní čip s logem Facebooku. V čipu budou obsaženy hlavní informace z účtu na Facebooku a tyto bude možné přečíst speciálním skenerem. Tento čip by měl nahradit i dosavadní osobní doklady.
 

Diskusní téma: V budoucnosti dostane Facebook ještě jednu funkci

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek