Tonak představuje své nové kolekce

07.03.2011 23:01

 

Největší tuzemský výrobce klobouků, novojičínský Tonak se přizpůsobuje svou novou kolekcí globálním změnám ve složení populace v České republice, a to i s výhledem do budoucna. Jelikož v Česku v posledních cca 20 letech narostl počet občanů vietnamského původu, z nichž mnozí trpí steskem po své vlasti a rádi si ji připomínají i drobnostmi, Tonak pro tyto naše spoluobčany připravil novou kolekci typických klobouků jihovýchodní Asie.
 
To ale není vše – s ohledem na plánovaný přísun imigrantů ze zemí arabského světa se do portfolia Tonaku dostávají také fezy a turbany, které již nyní začínají stoupat v žebříčcích obliby, co se pohlavních pokrývek týče. K sehnání budou fezy i turbany mnoha barev a vzorů, takže patříte-li mezi přívržence islámu, můžete si svou novou pokrývku hlavy vybrat již nyní, s předstihem, neboť nová nabídka bude k dispozici až od poloviny letošního kalendářního roku.
 
Mluvčí Tonaku Karel Čepička nám k tomu sdělil: "O výrazně zvýšeném zájmu spotřebitelů o tyto naše produkty jsme byli informováni již dříve, přesto nás takový nával objednávek zaskočil. Rozhodně ale hodláme uspokojit všechny zájemce ihned po naplnění skladů, objednané zboží budeme odesílat během prvních 14 dní letošního července, a to i během těch hnusných křesťanských svátků. Salám alejkum!" Tak neváhejte a vybírejte, dokud je z čeho! 

Tady jasně vidíte, že z nové kolekce Tonaku si vybere snad každý

Diskusní téma: Tonak představuje své nové kolekce

úžasné

Lucifer | 08.03.2011

perfect ...

https://lucifer.bloguje.cz/

Re: úžasné

Mr. Unbelievable | 08.03.2011

A sakra, už si nás všiml i sám nejvyšší pekelník...

Přidat nový příspěvek