Slovenské hokejové trapasy pokračují

02.05.2011 11:05

 

Na hokejové Mistrovství světa 2011, pořádané slovenskými organizátory se zřejmě jen tak lehko nezapomene. Přes peripetie s rozestavěnou halou (kterou dělnící dodělávali ještě v průběhu slavnostního zahájení) a některé šokující či skoro podezřelé výsledky až po krádeže, kterých je na tomto šampionátu zatím více, než vyloučených hráčů. Po běžných čórkách typu "Demitrův notebook", "Multivan firmy Oschner Hockey" či "body za výhru Slovenska nad Němci" jde tentokráte o větší loupež!
 
Zmizela totiž právě ona v úvodu zmíněná sotva dostavěná hala. Nikdo si to neumí vysvětlit, ochranka totiž celou noc z neděle na pondělí strávila na svých místech, byť její členové spali. Problém je o to větší, že se v této hale měly dnes i v dalších dnech sehrát mnohé duely základních skupin i další fáze MS. Pomoc nabídli Švédové, jejichž Globe Arena by se dala vzducholodí naložit a převést do Bratislavy, ale jedinou vzducholoď, schopnou převozu vlastní firma UPS a ta má tento týden vojenský výcvik svých zaměstnanců. Slováci nakonec museli řešení najít urychleně sami.
 
Vzhledem k vytíženosti všech ostatních hokejových hal na Slovensku našli organizátoři azyl ve skladovací hale firmy Dopravné stavby Slovakia. Ta jediná parametry aspoň připomíná hokejovou halu, zejména velikostí. Policie po pachatelích loupeže původní haly nadále intenzivně pátrá, nevylučuje se, že by v tom mohla mít prsty moldavská mafie, která velmi usilovala o uspořádání MS právě v Moldavsku. Věřme, že další průběh MS již nebude podobnou událostí narušen.

Nahoře původní hala před krádeží, dole náhrada v podobě haly Dopravných stavieb - rozdíl mezi oběma halami je nepatrný, jak sami vidíte...

Diskusní téma: Slovenské hokejové trapasy pokračují

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek