Senzační odhalení - Justin Bieber je napůl Čech!

16.12.2010 10:47

 

Takřka neuvěřitelnou informaci přinesla dnes brzy ráno tisková agentura JPP. Jde o takovou pecku, že to může ovlivit i dění na světových trzích! Podle ranní tiskové zprávy se totiž ukázalo, že Justin Bieber, mladičký kanadský pěvecký idol pubescentních slečen je poloviční Čech!
 
Ptáte se, jak je to možné? Inu, jednoduše - jak vyšlo najevo, otcem tohoto supertalentu není nikdo jiný, než další supertalent - Pavel Horňák! Chápu, že mladší generaci toto jméno asi nic neřekne, tak jen přibližme, že Pavel Horňák prožil skvělou pěveckou kariéru během 80. let, kdy jeho songy drtily přední přičky hitparád. A že oprávněně, to se můžete přesvědčit i na níže uvedeném videu. 

 


 

 

Jak vidíte na videu a ostatně i na níže přiložené porovnávací fotce, podoba se prostě nedá popřít. Barva vlasů, typ účesu, tón hlasu, uculený úsměv, poloha ramen, typ mikiny... I podle názoru nezávislých odborníků přes genetiku prostě nemůže být pochyb. Dr. Bernard Heuser z proslulé švýcarské genetické kliniky konstatoval doslova: "Málokdy se vidí taková biologická podoba mezi jedinci, vzdálenými od sebe o generaci a o oceán. A mezi otcem a synem je tato bezmála duplicita takřka bílou vránou."
 
Ostatně, sami posuďte. Ani sám Pavel Horňák možnost otcovství nijak nezpochybnil (dost možná proto, že jsme se jej na to ani neptali). Každopádně je skvělé, že se na úspěchu mladého zpěváka může tak trochu přiživit i český národ, který po ústupu hokejových bohů Jágra a Haška ze slávy zase potřeboval nějakou skutečně světovou celebritu.
 

Řekněte sami - skoro jako dvojčata, no ne?