Rytmus? Podfuk na podfuk!

06.04.2011 11:57

 

Během posledního roku jeho kariéra strmě stoupala. Teď jej nejspíše čeká o to horší pád. Koho? Slovenského rapera a supercelebritu, vystupující pod značkou Rytmus. Ano, Patrik Vrbovský, jak zní jeho skutečné jméno si zadělal na velké problémy. My vám teď sdělíme jaké!
 
Rytmus se v poslední době zviditelňuje pravidelně několikrát týdně coby jeden z porotců v talentové estrádě Česko-Slovenská Superstar. Už během castingů jej jeden z adeptů soutěže obvinil z toho, že nemá v porotě co dělat, neboť není žádný zpěvák, což se snažil Rytmus vyvrátit tím, že zavyl jakýsi neartikulovaný zvuk, jejž nazval zpěvem a neopomněl zdůraznit (jak má v oblibě), že je jediný, kdo prodal milion desek za pouhý týden, nebo měsíc, ale to je fuk, prostě megarychle. A dodal, že nikdo jiný tohle nedokázal.
 
Zapátrali jsme po pravdivosti jeho slov a ejhle: Rytmus neprodal milion desek, ale jen deset tisíc a na náš dotaz odvětil "Nezaoberám sa každou nulou." Navíc je skoro všechny skoupil sám, neboť se všemi distribučními kanály prodalo jen 352 ks jeho výtvorů, na zakoupení zbytku si Rytmus půjčil ve Slovenskej národnej banke a skoupil jej, aby mohl říkat to, co sdělil onomu nešťastníkovi v Superstar. No, vlastně to neříkal on - v Superstar totiž v porotě nesedí skutečný Rytmus, ale jeho dvojník. Potvrdila nám to zpěvačka Tina, spolumoderující tuto show, která Rytmuse zná nejen ze společného klipu Príbeh, ale i po trochu intimnější stránce. A sdělila, že: "Rytmus z poroty je trocha lepšie vybavený, no, tam dole, viete čo mám na mysli."
 
A aby nebylo podfukům dost - Rytmus nejen, že není autorem svých hitů (zjistili jsme, že všechny je pro něj napsal Ladislav Štaidl), ale navíc je ani nenarapoval, natož aby zpíval! Na rapované pasáže byl najat méně známý americký raper LL GangstaFucker, který se musel několik týdnů intenzivně učit slovenskou výslovnost, aby nebylo nic poznat. Zpívané části songů pak obstaral známý slovenský zpěvák a hudebník Vašo Patejdl, jenž svůj hlas trochu přesamploval a prohnal jen přes nějaké zvukové filtry, takže ve výsledku nešlo nic poznat. A co je vůbec nejhorší podvod na fanoušky - skutečný Rytmus si "značkové oblečení" kupuje na vietnamské tržnici a "svou" limuzínu si pravidelně půjčuje v jedné bratislavské půjčovně aut! A pak že prý "král"...
Rytmusův dvojník ze Superstar má sice stejné tetování, ale méně dioptrií a na sobě pravou americkou mikinu - její barva jej také prozrazuje, řadí jej totiž ke stoupencům Pink zvaným Pink Panthers, což by skutečný Rytmus nikdy neudělal...

Diskusní téma: Rytmus? Podfuk na podfuk!

madskill

tomáš | 24.05.2011

Ale stejně je frajer

Přidat nový příspěvek