Na trhu se objevila nová značka televizorů

17.05.2011 10:33

 

Znáte značku eLGo? Neznáte? Ta bude od nynějška patřit mezi nové štiky na trhu s televizemi. I když - nové... Tato značka, jak napovídá její název vznikla spoluprací firmy LG s jinou světově známou a proslulou společností. Ptáte se kterou?
 
I na tuto otázku máme odpověď - jde o firmu Lego! V síti prodejen elektro se již objevil první model, jenž vzniká za kooperace obou renomovaných společností. Zákazníci mají možnost objednat či koupit si televizi již kompletně složenou, pro kutily je zde ale možnost zvolit si koupi TV v rozloženém stavu a doma si ji dokompletovat. Takovéto stavebnice se dělají ve 3 úrovních obtížnosti - základní se skládá z pouhých 90 poměrně velkých dílků, složitější pak ze 750 středně velkých dílků Lega (velikostně odpovídají tzv. Legu Duplo), ta nejsložitější pak obsahuje 3685 dílků (velikost klasického Lega).
 
Velikost displeje bude zatím nejrozšířenějších 82 cm, ale chystají se již i větší a menší modely. Cena by se měla pohybovat okolo 9-11 tisíc korun, záleží na tom, zda bude TV složená, či ne, případně pak i na velikosti skládačky. Jak Lego, tak LG si od spolupráce slibují zvýšení zisků a zásadní průlom na televizním trhu.
Tady je první model, koupený jako základní jednoduchá skládačka a poskládaný doma - nese označení Go1

Diskusní téma: Na trhu se objevila nová značka televizorů

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek