Další objev ohledně konopí je na světě

16.12.2010 14:31

 

Výzkum konopí vzhledem k jeho velké popularitě z posledních desetiletí a mediální masáži posledních let probíhá stále intenzivněji. Poslední nečekané zjištění má na svědomí vědecký tým z Masarykovy univerzity v Brně, kde marihuanu podrobně zkoumají i místní studenti. Na základě rozsáhlých rozborů látkové skladby a následných účinků této univerzálně použitelné rostliny na organismus člověka bylo zjištěno, že pokud nějakým způsobem zkonzumujete konopný výrobek, látky v něm obsažené vám krátkodobě zvýší IQ!
 
Krátkodobostí je míněno působení látek na lidský mozek v řádu několika hodin. Během nich konopný konzument může dostat i několik vysoce inteligentních nápadů, případně dokáže bez větších potíží pochopit látku, která mu dosud činila potíže. Ostatně, známky vysoké inteligence můžete spatřit i u autorů tohoto webu prostřednictvím jejich tvorby. A až účinky a z nich plynoucí genialita pomine, není nic snazšího, než si dát nášup!
 
Otázkou pak zůstává snad již jen to, na jaké vývojové a technické úrovni by lidstvo bylo v současnosti, nebýt konopí a z něj vyráběné marihuany. Kdo ví, jestli by hitem dnešních dnů nebyl první prototyp parní lokomotivy...
 
Začíná být jasné, čím si Albert Einstein pěchoval svou oblíbenou dýmku...