Česko zaplavují imigranti

27.04.2011 10:38

 

Éra emigrace českých Romů do Kanady skončila s vízovou povinností a čím dál větší servilitou ministrů a vládních úředníků vůči této menšině. Zprávy o razantní a hlavně pozitivní změně přístupu českých odpovědných činitelů k národnostním menšinám obletěly svět a nenechaly chladným skoro nikoho. Chladní zůstali jen kanadští Inuité, neboli Eskymáci, kteří žijí trvale v mrazu. Ale i oni se rozhodli ke změně.
 
A právě Česko těmto ubožákům otevírá doširoka svou náruč. V minulých dvou týdnech přistálo na ruzyňském letišti 123 těchto imigrantů a další stovky se prý doma již šikují, aby změnili své trvalé bydliště na Českou republiku. Důvodů jejich imigrace je několik. Hlavním je, že kanadské úřady a ochránci přírody jim neustále hážou klacky pod nohy a zakazují jim tradiční lov velryb, tuleňů a ledních medvědů. Další důvody jsou i mnohem lepší klima a daleko příznivější ceny alkoholu. Jeho konzumace totiž patří mezi oblíbené kratochvíle Eskymáků.
 
Kanadská vláda se ke kauze odchodu Inuitů nechtěla moc vyjadřovat, ale mezinárodní organizace pro lidská práva ji nakonec přinutily k prohlášení. Kanada pokorně uznala, že se k Eskymákům zachovala rasisticky, když jim upírala právo na jejich svébytnost a ochotně svolila, že si mohou ulovit velryb, kolik chtějí, pokud se někdy vrátí. Údajně pro ně chce navíc zřídit specializované prodejny s alkoholem, kde bude tento potravinový doplněk za mnohem příznivější ceny, než dosud. A aby toho nebylo málo, budou prý zřízeny speciální čety, které budou do eskymáckých měst a městeček dojíždět odklízet sníh. No, hlavně že nás svého času Kanaďané tak kritizovali...

 

Podobné tváře teď budeme v našich ulicích vídat častěji - Česko se tak kulturně obohatí o další prvky, jako je třeba inuitská kuchyně, nabízení vlastních manželek pánské návštěvě apod.

Diskusní téma: Česko zaplavují imigranti

připrchlíci do ČR

Michal Pokorný | 24.12.2019

za rok 2019 pozoruji trvalejší výskyt osob afrického původu a dva bydlí v přímo v or.č. 48 . Zda trvale nevím, ale výskyt v Karlíně se zvyšuje.
Jednoznačně to lze pozorovat v nákupních střediscích.

Přidat nový příspěvek