Spekulace potvrzeny: Brad Pitt je gay!

25.01.2011 13:03

 

Nejen bulvární tisk, ale i celá řada seriózních tiskovin (za všechny jmenujme např. Blesk či Aha) se čas od času zabývá sexuální orientací hereckých či pěveckých hvězd současnosti. Tomu, že mnozí z nich patří k homosexuální komunitě se ale veřejnost doposud zdráhala uvěřit z jednoho prostého důvodu: chyběly důkazy. A zženštilé chování, líčení či houpavou chůzi běný konzument televizní tvorby odmítá za důkaz považovat. Nu, minimálně u jedné hvězdy je nyní jasné, že nešlo o fámu.
 
Ano, Brad Pitt je gay, a aby senzacím nebyl konec, jeho životní partnerka Angelina Jolie je - muž! Nevěříte? Věřte! Všemu na kloub přišel pošťák, který v Beverly Hills roznáší noviny a dopisy. Jednou u rezidence Pitt&Jolie zazvonil s doporučenou zásilkou pro Angelinu, otevřel mu vousatý chlapík a zásilku bez mrknutí oka převzal i podepsal jako Jolie. Pošťák byl trochu zaskočen a když o týden později nesl další podobnou zásilku, měl již připraven fotoaparát a pořídil při předávání snímek inkriminovaného muže. Fotku pak přezkoumala řada expertů, kteří se shodli na jednom - na snímku je skutečně Angelina Jolie! Vousatá jako Krakonoš!
 
Spekulacím nechtěli věřit producenti snímku Kug-fu Panda 2, v němž Angelina dabuje jednu z postav a dali herečce ultimátum: buď si nechá vystavit úřední glejt  o svém pohlaví, anebo dostane padáka. Angelina nechtěla o tak ceněnou roli přijít a tak absolvovala ponižující procedury, jejichž výsledkem je certifikát, že je mužem! Musela si tak úředně změnit jméno na Angelo Jolie a ze škatulky krásných hereček byla přeřazena do škatulky krásných herců. Pravdu o jejím pohlaví pak vyjevil i její otec, 73letý Jon Voight, jenž řekl: "Vždy jsem chtěl mít dceru, aby byla krásná po mně. Ale když se narodil kluk, chtěl jsem nepřízeň osudu zvrátit a od mala jsem jej vychovával jako dceru. Angelo za nic nemůže, to všechno já..."
 
A co na to říká Brad Pitt? Nejprve se rozohňoval, že "žádný buzerant není", ale pak se přiznal: "Miluju polohu na pejska. Bylo mi trochu divné, že Angelina v této pozici nabízí jen jeden otvor, ale neřešil jsem detaily, podstatná je láska. A celý sex s ní byl prostě úžasný." Ve světle událostí se teď média chtějí zaměřit na to, jakého pohlaví je Pittova předešlá partnerka Jennifer Aniston. Ta ale není k nalezení a ani její manažer momentálně neví, kde se nachází. Nepovedlo se sehnat ani vyjádření bývalého manžela ex-Angeliny Jolie, herce Billyho Bobba Thorntona.
Tak takhle vypadá Angelo Jolie, když ráno ještě neupravený přebírá poštu...

Diskusní téma: Spekulace potvrzeny: Brad Pitt je gay!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek