Soutěž Miss Mokré tričko dozná změn

19.06.2012 12:25

 

Soutěží krásy je jako máku, na tom se asi všichni shodneme. Některé jsou renomované, některé jen okrajového významu, ale každá z nich přináší svým způsobem něco zajímavého. Tak tomu bylo donedávna i u soutěže Miss mokré tričko. Její organizátoři však po letech došli k názoru, že je třeba tuto soutěž něčím zpestřit, oživit. „V době, kdy internet má v kanále zavedený každý bezdomovec je přístup k erotice stejně snadný, jako koupě rohlíku v pekárně. Proto chceme nalákat nové krásky a potenciální sponzory na inovace“, sdělil nám Karel Vošoust, ředitel této soutěže. A co si na nás organizátoři připravují?

Již od letošního ročníku se soutěž bude jmenovat Miss Mokrá bunda. Ano, tipujete správně, děvčata už pod ledovou sprchu nebudou chodit v tričkách, ale v zateplených bundách. Ty sice nedají tolik vyniknout fyzickým přednostem soutěžících, ale děvčata aspoň méně namoknou a nebudou pak trpět respiračními chorobami. Navíc, jak se ukázalo v minulosti, skoro všechny krasavice měly soutěžní parametry na přibližně stejné úrovni, takže rozhodujícím faktorem byl nakonec stejně obličej – a tak tomu zůstane i s touto novinkou.

Do nové varianty soutěže se již hlásí desítky zájemkyň z celé republiky. V seznamu přihlášených účastnic jsme nalezli i jedno zajímavé jméno: Paula Wild. Zavolali jsme tedy této bývalé pornoherečce, abychom zjistili, co ji vedlo k přihlášce do soutěže. Paula byla naším zájmem trochu zaskočená, ale to pravé překvapení na ni teprve čekalo: „Was? Miss Mokrá bunda? To musí být nějaký omyl, já se hlásila do soutěže Miss Mokrá kunda. Ale jak teď vidím, asi jsem si špatně přečetla název“, hlesla zaskočeně Paula do telefonu. Nicméně dále dodala, že přihlášku stahovat nebude, ale své soutěžní cíle bude muset přehodnotit, s bundou už její šance na prvenství přeci jen klesají.
 
Pořadatelé předem varují, že pláštěnky, deštníky i nepromokavé bundy do soutěže nebudou připuštěny! (ilustrační foto)

Diskusní téma: Soutěž Miss Mokré tričko dozná změn

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek