Slosování řidičáků se blíží

18.04.2011 10:12

 

Jako každoročně i letos proběhne na konci dubna velká Loterie řidičských průkazů. Jedná se vždy o symbolické zakončení Měsíce bezpečnosti silničního provozu, ostatně duben je dlouhodobě měsícem s nejnižší nehodovostí a současně i největším výskytem příslušníků dopravní policie na silnicích během celého kalendářního roku.
 
Los do loterie si můžete koupit za symbolických 10 Kč ve všech pobočkách krachující společnosti Sazka a.s., ale také v celé síti novinových stánků a budek, případně i na poštách. Letos se (stejně jako loni) ve slosování ocitlo 20 kusů řidičských průkazů na všechny skupiny motorových vozidel, 50 kusů na skupiny A, B a T, 100 kusů na skupiny A a B a 500 kusů na skupinu A. Jak jistě víte, sk. A jsou motocykly, sk. B jsou osobní vozidla, sk. C jsou nákladní vozidla, sk. D jsou autobusy a sk. T jsou traktory a pracovní stroje.
 
Z loňských celkem 670 vítězů řidičských průkazů jich do konce kalendářního roku 2010 rovných 150 skončilo v nemocnicích zásluhou dopravních nehod, dalších 279 jich přišlo nejméně o 5 bodů a 16 byl řidičský průkaz rovnou odebrán, z toho jednomu vítězi průkazu sk. A byly odebrány i orgány pro další použití. Ale nechceme vás těmito čísly odradit, takže pokud ještě (nebo už zase) nemáte svůj řidičák, spěchejte k nejbližšímu prodejci losů. Hodně štěstí!
Tady je příklad vyhraného řidičského průkazu. Osobní údaje jsou začerněny a fotka je rozmazána schválně, řidička již stejně po 10 operacích (z toho 4 plastických) vypadá úplně jinak.

Diskusní téma: Slosování řidičáků se blíží

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek