Nízké sebevědomí? I to se dá řešit!

11.03.2011 11:04

 

Pokud jste vy nebo někdo z vašeho okolí až dosud trpěli nízkým sebevědomím, můžete od nynějška klidně spát. Medicína pokročila za posledních 10 let o notný kus dále a i tento psychický problém se již daří medicínsky odstranit. Ptáte se jak? Jednoduše!
 
Od příštího měsíce seženete v lékárnách i ve volném prodeji pilulky, které vám pomohou zvýšit sebevědomí. Prodávat se budou ve dvou druzích, odlišených barvou, ale balených do jednoho balení. Okrové budou běžnou tabletkou, která vám nízké sebevědomí cca do 1 hodiny od požití zvýší na standardní úroveň, přičemž její účinky boudou pozvolna ustupovat a zcela vyprchají zhruba do 1 týdne. Bílá tabletka (jichž bude v balení jen pár kusů) nakopne vaše sebevědomí mnohem rychleji a mnohem výše, takže se stanete přehnaně sebevědomým. I její účinky klesají pozvolna, ale zcela zmizí již po 3 dnech. Pokud pilulku sní někdo s již tak vysokým sebevědomím, neprojeví se na něm žádná změna.
 
Balení 28 pilulek (21 okrových + 7 bílých), nazvaných Egostarterin se bude prodávat za 680 Kč vč. DPH, ale můžete si jej nechat i předepsat praktickým či odborným lékařem, v tom případě za vás zaplatí zhruba 1/3 ceny zdravotní pojišťovna. Na předpis ale můžete dostat pouze 1 balení na 1/4 roku. Podle nepotvrzených informací se zhruba do konce roku 2011 objeví na trhu i lék s opačným účinkem, který bude přehnaně sebevědomým lidem jejich ego trochu omezovat, ale podrobnosti ještě nejsou známy.
 
Takto vypadá jedno balení Egostarterinu. Očekává se, že na odbyt půjde především mezi střední a starší generací, mládež totiž nedostatkem sebevědomí rozhodně netrpí...

Diskusní téma: Nízké sebevědomí? I to se dá řešit!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek