Miley Cyrus a Agáta Hanychová: Co mají společného?

31.01.2011 12:17

 

Jakkoli se to zdá neuvěřitelné, náš redakční tým vypátral další nezpochybnitelnou senzaci ze světa šoubyznysu. Po skutečné bombě ohledně původu Justina Biebera se rýsuje další podobný šok. A my to víme první! Jste napjatí? Sedíte pevně na židli? Tak tedy vězte, že Miley Cyrus má také české kořeny!!
 
Ano, ano, je to tak. Vše nasvědčuje tomu, že hned dvě ze tří zlatých dětí současného hudebního šoubyznysu (tím třetím zlatým dítětem je Ewa Farna, ale ta je bohužel původem Polka) mají své předky v naší malé české kotlince. Kromě zmíněného Justina je to tedy i proslulá Hannah Montana alias Miley Cyrus. Jak se ukazuje, její pravou matkou je herečka Veronika Žilková! Svědčí o tom zejména neskutečná podoba mezi Miley a další dcerou Veroniky, Agátou Hanychovou. Ale nejen to - jak jsme vypátrali dále, Agáta se účastnila před nedávnem koncertu uvedené mladé zpěvačky v Cincinnati, což se dá také brát jako důkaz. Co jiného by pohledávala takřka 26letá Hanychová na koncertu, kde kromě stafáže bylo osazenstvo věkového průměru 13,5 roku? Byla se prostě kouknout, jak ségra válí!
 
Veronika Žilková nám k této informaci dosud neposkytla žádné vyjádření, ale my víme, že začátkem jara 1992, kdy se účastnila natáčení Kamaráda do deště 2 - Příběhu z Brooklynu se během pobytu natáčecího štábu v neworském Brooklynu setkala s Billy Ray Cyrusem, se kterým se znala již z dřívějška (mj. jsou oba stejný ročník 1961), no a o 9 měsíců později byla Miley na světě. Původně bylo vybráno jméno Milena, ale vzhledem k tomu, že Veronika pro velké pracovní vytížení souhlasila s tím, ať dceru vychovává tentokráte otec, zůstala Milena v USA a jméno se změnilo na Miley.
 
Ještě upřesníme, že Billy Ray je s vysokou pravděpodobností, která hraničí až s jistotou i otcem Agáty, jednak kvůli té zmiňované podobě, jednak proto, že se s Veronikou seznámil již v roce 1983 během natáčení seriálu My všichni školou povinní, ve kterém hrál jednoho ze členů učitelského sboru (v USA byla v té době mezi herci vysoká nezaměstnanost, proto Billy bral doslova každý štěk a k vidění byl tehdy mj. i v somálské telenovele Hlad je nejlepší kuchař). Seriál byl dotočen v roce 1984, kdy šel i do televize a podle svědků natáčení prý oslavy závěru natáčení předčily i proslulé římské orgie, přičemž Billy s Veronikou strávili tehdy velkou část večera spolu. A v dubnu 1985 se narodila Agáta...
 
No tak schválně hádejte - která je která? Samozřejmě, vlevo je Agáta a vpravo Miley. Nebo obráceně??!

Diskusní téma: Miley Cyrus a Agáta Hanychová: Co mají společného?

ha

LOL | 03.10.2011

Hej tak konečně jsem s epřestala smát. Ikdyž pořád se smíchem zápasím. Tohle je největší kravina, co jsem kdy četla :D Že ON hrál v seriálu my všichni školou povinni? porstě vy ste MOC :D Závhvaty smíchu. Jste boží :D :D Nemužu. Podívejte se na ostatní Mileyiny sourozence, na její PRAVOU mamku, tam ta podobnost je 1000000x větší než s Agátou. LOL..... :D

dvojcata

sabusqa2000 | 26.08.2011

hele miley cyrus nema nic spolecneho s tou s nu

DVOJčATá

hannah montana/PETRA MICHALCOVá | 04.07.2011

VY STE úPLNé DVOJčATá.ALE KAžDý VáS SPOZNá PRETOžE AGáTA - STARšIA A MILEY JE DOTVáRI MLADšIA.TVOJA NAJVäčšIA FANúšIčKA PETRA MICALCOVá !

Přidat nový příspěvek