Madonna vypadá na svůj věk skvěle, že? Nebo ne?

29.12.2010 08:27

 

Taky vám vrtá hlavou, jak je možné, že popová legenda Madonna i po padesátce stále vypadá tak k světu? Nemusíte se užírat závistí, nemusíte jí ani skládat hluboký obdiv, pravda je daleko prozaičtější. Madonnu před každým vystoupením či focením dostane "do parády" celý tým hollywoodských specialistů na zvláštní triky, kteří z ní udělají tu sexy kočku, co trsá na pódiu, jako by jí bylo stále dvacet ! Ano, je to tak, a vlastně tomu tak bylo od počátku její kariéry, kdy ovšem tuto práci stihl zastat jen jediný člověk ve spolupráci s vizážistkou a 2 maskérkami...
 
Už v době, kdy Madonna dokázala roztančit davy s hity jako Lucky Star, Like A Virgin, Material Girl (viz klip níže) nebo Borderline, byla její pravá podoba poměrně vzdálena nabízenému zevnějšku popové hvězdy, jak ji všichni známe z televize, koncertů či obalů cédéček. Madonna měla od narození potíže s růstem a symetrií postavy, rovností zubů, sbíhavostí očí atd. atd., ale její sen být známou zpěvačkou byl tak silný, že si už od mala šetřila na lékařský zákrok, který by ji dal do pořádku. Pak se ale ukázalo, že vydržovat si trikového specialistu vyjde levněji, a tak svou kariéru odstartovala v 80. letech v již známé podobě. Ostatně, jak se traduje, umělecký pseudonym Madonna údajně vznikl tak, že když ji její tehdejší italoamerický manažer spatřil úplně poprvé v její přirozené podobě, zvolal: "Madonna mia !"
 
 
Jelikož zub času zahlodá na každém, podepsal se věk pochopitelně i na Madonnně, takže na její "údržbu" bylo zapotřebí stále více lidí, ovšem druhá největší popová hvězda uplynulých 30 let (tou největší je Karel Gott) si to finančně mohla bez problémů dovolit, takže veřejnost jen v údivu zírala, jak Madonna i v 50 letech skáče s uvolněným výrazem po pódiu jako mladice a na sobě má přitom sexy hadříky, za jaké by se nemusela stydět ani sedmnáctiletá slečna. My vám ale níže přinášíme pravou Madonninu podobu, jednak v jejích začátcích, jednak poté i tu aktuální. Kochejte se spolu s námi.
 
Jak sami můžete vidět, Madonna za těch bezmála 30 let prošla proměnou nejen po hudební stránce...