Lady Gaga opět překvapila

11.05.2011 12:01

 

Extravagandní zpěvačka, profesionální provokatérka a rádobyumělkyně, která si nechává říkat Lady Gaga už veřejnost v minulosti šokovala mnohokrát. I když se v poslední době zdálo, jako by trochu ustoupila do pozadí, ukazuje se, že to bylo jen zdání. Lady Gaga usilovně pracovala na nové kolekci parfémů a jiné kosmetiky a připravila si také překvapení v podobě několika nových pokrývek hlavy.
 
V současné době tato zpěvačka pracuje na novém albu, které nese všeříkající název GagaShock. Písně, které se na něm budou vyskytovat jsou vesměs remaky (neboli předělávky) známých songů a skladeb z let minulých, jako jsou např. Radio Ga-Ga, Venus, Je t'aime nebo Yellow Submarine. Navíc připravila Lady Gaga pro své fanoušky jedno překvapení, když se u příležitosti 50 let od prvního letu člověka do kosmu přejmenovala pro účely tohoto chystaného alba na Lady Gagarin.
Lady Gagarin s maketou atomového hřibu, resp. s fungující replikou WC mísy na hlavě. Dole pak ukázka nové kosmetiky:  (zleva) parfém s vůní "mokrý pes", sprej s vůní "tuhé fekálie" a tuhý deodorant Lady Gaga ft. Rexona, jenž funguje současně jako depilátor.

Diskusní téma: Lady Gaga opět překvapila

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek