David Rath? Ne, neznám

16.05.2012 10:46

 

Celým světem a zejména jeho kapitálovými trhy včera notně zahýbala kauza Davida Ratha, hejtmana Středočeského kraje a hostivického hraběte. Ten se nechal školácky nachytat na švestkách, opravuji, na melounech, když byl přistižen in flagranti, jak si to rozdává se sedmi osobami najednou. Mezi objekty jeho choutek byli 4 muži a 3 ženy, všichni byli zadrženi spolu s ním. Podle hodnověrných zdrojů jsou mezi zadrženými účastníky orgií i ředitelka kladenské nemocnice Pancová (kterou údajně v odposleších Rath důvěrně nazýval Panenkou), ex-poslanec ODS Kott (mezi politiky známý spíše pod přezdívkou Kokot) či Pavel Drážďanský, ředitel firmy Konstruktiva Branko, v lobbistických kruzích označovaný jako Dráždič.

Rath se v minulosti sám nikdy netajil tím, že pro něj není nejmenší potíž paralelně uspokojovat dvě ženy, proto si vydržoval i oficiální milenku, kterou měl  zaměstnanou jako asistentku. Že je David Rath sexuálně výkonným hřebcem, to nám potvrdil i Robert Rosenberg, který jej několikrát obsadil do svých filmů, samozřejmě anonymně, aby nešlo vidět do tváře. Nicméně sedm styků najednou bylo přeci je moc a i když Rath už z titulu své funkce má styky v popisu práce, srazilo mu to vaz. V České republice se totiž hromadný sex musí po vzoru občanských shromáždění hlásit na nejbližším obecním či městském úřadu. A na toto Rath i jeho kumpáni zapomněli. Ale aby toho nebylo málo: ukázalo se, že Rath provozoval se společníky sex za peníze - od každého si nechal zaplatit rovný milion korun za to, že je uspokojí. A to je v naší zemi také v rozporu s paragrafy.

Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka se bezprostředně po kauze nechal slyšet, že s takovýmto perverzním zvrhlíkem, jenž si neplní občanské povinnosti a neodvádí daně z vysouložených peněz v jedné straně nebude, tudíž hodlal odstoupit a vzdát se svého členství. Jenže vzápětí po jeho vyjádření preference této bývalé vládní strany vyletěly podle narychlo uspořádaného průzkumu až někam k 85%, což by socialistům dalo takřka absolutní moc. Toho se Sobotkáři zalekli (přeci jen jsou zvyklí veškeré politické neúspěchy svádět na vládu, opozici, či koaliční partnery a to by při absolutní většině nešlo), tak svého předsedu přemluvili, aby zůstal a raději se zbavil Ratha, což Bohuslav promptně učinil. Rath byl také zbaven poslanecké imunity a jeho tělesná imunita byla silně narušena.

Během zatýkání a převážení Ratha k výslechům a zpět na místo činu jsme se jej stihli zeptat, co jej vedlo k tak zavrženíhodnému skutku. Nyní již bývalý hejtman nám odpověděl toto: "David Rath? Ne, toho pána neznám". Tato vytáčka mu ale nepomohla a proto jsme mu stejnou otázku zopakovali. Poté se již David chlapsky přiznal: "Ano, zhřešil jsem. Více mě ale mrzí, že jsem nestihl řádně uspokojit všechny své přátele, neboť u pátého styku Viagra přestávala působit.  A pak již bohužel zasáhla policie."


Dvě ze zadržených osob, vlevo Rath, vpravo Pancová, oba nic netušící a natěšení na orgie, které se jim staly osudnými...

Diskusní téma: David Rath? Ne, neznám

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek