Další stopy po návštěvě mimozemšťanů?

22.06.2011 10:34

 

Kruhy v obilí? Kdepak, ty už dnes nikoho nepřekvapí a na mnoha místech planety se staly neodmyslitelným prvkem okurkové sezóny a turistickou atrakcí. Mnozí dokonce zpochybňují jejich mimozemský původ, zřejmě i proto přikročili mimozemšťané k radikálnější variantě jejich šifrovaných vzkazů. I u této nové varianty však zůstal zachován tradiční typický tvar kruhu.
 
Někteří už možná tušíte, pro vás ostatní máme důkazy. Návštěvníci z cizích planet nám nechávají nové vzkazy v podobě kruhů na silnicích! Vlastně to ani nepřekvapuje - lidstvo bylo odjakživa spíše skeptické k existenci UFO a ani obrazce v obilí jej nepřesvědčily o tom, že ve vesmíru nejsme sami. Mimozemšťané tedy změnili taktiku a zaútočili svými vzkazy tam, kde si jich všimne daleko větší počet jedinců - na silnice.
 
Nikdo nemohl přehlédnout exponenciální řadou narůstající počet tzv. kruhových objezdů. Ale nikdo se dosud nepozastavil nad tím, co vlastně tyto objezdy objíždějí. Ano, správně - drtivá většina z nich neobjíždí NIC. Neslouží totiž ke skutečnému objezdu, ale jsou jakýmsi inovovaným druhem vzkazu, který lidstvo odmítá vzít na vědomí. Co ale vzkaz obsahuje, to se můžeme stále jen dohadovat.
 
Jisté však je to, že přibývající kruhové objezdy na mnoha místech výrazně komplikují dopravu a tvoří se zácpy a kolony. Lidé si zatím jen brblají pod fousy a nad tím, proč tam ten kruháč je nepřemýslejí, ale snad i díky tomuto článku přibude jedinců, kteří nad prostými fakty začnou více přemýšlet a možná onen skrytý vzkaz rozšifrují. Uvidíme...
 
Při pohledu shora je jisté, že musí jít o dílo mimozemských civilizací, vpravo nahoře se spojením kruhových objezdů vytvořil jakýsi povědomý obrazec

Diskusní téma: Další stopy po návštěvě mimozemšťanů?

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek