Další banka vytunelována!

13.04.2012 23:03

 

Největší česká média opět potvrdila, že zveřejňují jen to, co chtějí a co se jim nehodí do krámu, to ututlají. Naštěstí zde toto mediální vakuum vyplňuje náš web, a tak vám nyní můžeme přinést exkluzivní novinu o tom, že byla vytunelována další česká banka! Nikde se o tom nepíše, údajně aby se zabránilo panice, protože tento tunel se dotýká bytostně mnoha lidí. Zajímá vás, o jakou banku se jedná? Povíme vám to, ale slibte nám, že nebudete panikařit. OK? Takže vytunelována byla Česká národní spermobanka!

Ano, skutečně je to tak, a je to velká rána pro společnost. V naší populaci totiž až 97% partnerských dvojic nemůže počít dítě přirozenou cestou (tedy skrze přirození svého partnera či partnerky) a proto v tuto chvíli hrozí, že nastane populační imploze (což je opak exploze)! Bohudík policie již zachytila stopu a vše nasvědčuje tomu, že tunel spáchala organizace zvaná Nadnárodní extraliga feministek. Tento spolek infiltroval do vedení spermobanky dvě (všeho)schopné dámy, které akci dle všech indicií dokonale připravily a dokonce měly nachystány i zfalšované důkazy (mj. též antidatovanou videonahrávku), s jejichž přípravou jim pomáhal zločinec Jaroslav Škárka a které měly policisty nasměrovat na falešnou stopu, vedoucí k Vítu Bártovi, neformálnímu šéfovi Věcí veřejných, jenž se dosud marně snaží o oplodnění své ženy Kateřiny Klasnové!

Naštěstí hoši, co pomáhají a chrání nás, kde mohou tuto past prokoukli, tudíž jsou již jen pár kroků od dopadení pachatelek a pak chybí již pouze několik složitých úředních procedur k jejich vsazení do vazby. Smyslem celé akce údajně mělo být to, že když se zabrání dalším umělým oplodněním a neposkvrněným početím, bude se rodit méně mužů, což motivuje další ženy ke vstupu do feministických organizací a hledání si případných partnerek v jejich řadách. A názor nám poskytla i Eva Hauserová, jedna z předních českých feministek: "My ultrafeminas (radikální feministky - pozn. red.) pevně věříme, že příroda po zredukování počtu mužů na této planetě nastolí další stupeň ovulace, ehm, chci říci evoluce, jejímž výsledkem budou samooplodňující se ženy. Muži tady stejně dělají jen bordel, nemyjou se, stále by chtěli jen bojovat a souložit, takže uznejte, že kdyby tohle vše odpadlo, byl by svět ideálním místem pro život, no ne?"


Jeden z mnoha marných Bártových pokusů o oplodnění Klasnové... Co dodat? Snad jen: "Ale Vítku, takhle se děti přece nedělají..."

 

Diskusní téma: Další banka vytunelována!

Dodatek

Mr. Unbelievable | 14.04.2012

Než bude případ vyřešen, je třeba udělat sbírku, proto prosím vyhazujte všechny použité kondomy do růžových kontejnerů, ať se zásoby brzy doplní! Více info:https://unbelievable.webnode.cz/news/v-ulicich-se-objevi-ruzove-kontejnery/

Přidat nový příspěvek