Blíží se další pandemie!

17.03.2011 10:24

 

Jak konstatovala lékařská komora, veřejnost by se měla připravit na další pandemii, která se na nás chystá. Ohrozit nejen zdraví národa, ale i naše peněženky se chystá nemoc zvaná "politická rakovina". Ta už za posledních 20 let nakazila prakticky celou politickou elitu a  přes komunální úrovně se pomalu šíří i mezi obyčejné lidi.
 
"Je úplně jedno, jestli je vaše smýšlení pravicové, levicové, nebo středové - rakovina si vás stejně dříve či později najde a zcela vás pohltí.", říká jeden z nejvyšších členů ČSSD Michal Hašek. Jeho kolega z opačné strany barikády, ex-ministr zdravotnictví Tomáš Julínek z ODS k tomu dodává: "Z hlediska nebezpečnosti jde o jednu z nejzávažnějších a nejnakažlivějších forem rakoviny. Svého hostitele užírá jen velmi pozvolna, o to více ale drtí její následky lidi, které dosud tato zhoubná choroba přímo nezasáhla. Kam se hrabe rakovina tlustého střeva, prostaty nebo prsu."
 
Jak se dají rozpoznat projevy této rakoviny? Nemoc nejprve zasahuje nervové centrum. Nakažený člověk obvykle ztrácí soudnost, realitu přestává postupně vnímat a uzavírá se do svého vlastního světa, do něhož mají přístup jen další podobně nakažení jedinci. Má sklony k přehánění, lhaní, nachází extrémní zálibu v penězích. Postupem času jeho tělesná schránka začíná chátrat a nakonec si nemoc vybere daň nejvyšší - smrt. Ta přichází různě, někdy v 60, někdy v 80 letech, u žen obvykle o něco později, v průměru se ale nakažený jedinec dožije sotva 70-75 let.
 
Prevence proti této nemoci existuje - jde o to, nenechat se opájet mocí. To se ale snadněji řekne, než udělá, protože moc účinkuje na každého podobně jako droga a její následky jsou pak zhoubné. I z toho důvodu uvažuje Mezinárodní lékařská federace o zařazení moci na seznam zakázaných látek. U nás se zatím uvažuje hlavně o tom, kde vzít další zdroje na léčbu následků politické rakoviny. Aby se vyléčily jen všechny následky, muselo by se totiž vynaložit zhruba 240 miliard Kč, další stovky miliard by pak stálo preventivní očkování. A tyto peníze ve státní pokladně nejsou...

Nakažený člověk často trpí bolestí hlavy, viz vlevo Mirek Topolánek, vpravo pak Jiří Paroubek. Ten měl krom bolestí hlavy i sekundární příznaky, jakési nechutně žluté husté slinění, které se projevovalo stále častěji. I proto byl svou stranou stažen z vrcholové politiky.

Diskusní téma: Blíží se další pandemie!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek