Beatles se vracejí na turné!

22.04.2011 08:18

 

Nevěříte vlastním očím? Věřit nemusíte, ale je to fakt - legendární a superslavná kapela Beatles obnovuje svou činnost - a to v původním obsazení! Jistě si říkáte jak je to možné? Vždyť hned polovina kapely, John Lennon a George Harrison už nejsou mezi živými. Zbylí dva žijící členové, Paul McCartney a Ringo Starr však nezaháleli a část ze svých vydělaných miliónů nasměrovali správným směrem. Jakým?
 
Oba pánové investovali svůj čas i peníze k nalezení dvou médií, která by jim zprostředkovala kontakt se záhrobím. Každé médium mělo navázat spojení s jedním ze zemřelých členů Beatles, přičemž nemělo jít o ledajaký kontakt ve stylu "pohněte stolem" nebo "sfoukněte svíčku". Tento kontakt už měl odpovídat technologickým možnostem 21. století - mělo tedy jít o spojení, schopné přenést kvalitní zvukový projev zemřelé osoby ze záhrobí až ke sluchu posluchačů!
 
A toto se skutečně i povedlo - po letech pátrání byli nalezeni dva muži, kteří byli schopni spojení zajistit. Prvním z nich byl Rus Nikolaj Samsonovič Levněnko (ten kontaktoval Lennona a bude tedy zpívat jeho hlasem), druhým pak Uruguayec Pablo Suaréz (ten se spojil s Harrisonem a převezme jeho hlas i hudební schopnosti). Několik dalších měsíců trvaly přípravy společného turné a teď už se mohou fanoušci Beatles jen těšit - zkraje července vyráží známá kapela opět po desetiletích na turné! Fanynky (vesměs důchodcovského věku) se už srocují na internetových fórech a sdělují si své nejniternější pocity z této nadcházející události, takže se dá čekat, že atmosféra na koncertech bude podobná té, kterou známe jen z 50 let starých záznamů...
 
Sám McCartney ke znovuobnovení činnosti řekl médiím (teď máme na mysli tisková média) toto: "O možnosti obnovení činnosti jsme uvažovali, ještě když byl George naživu. Reálné kontury ale tento nápad dostal až ve chvíli mého rozvodu s mou ženou Heather. Ta potvora mě díky svým právníkům oškubala o takových 80 až 90% majetku, takže mi zbylo sotva pár desítek miliónů, což mi stačilo jenom na přežívání na hranici nouze. Potřebuji se tedy trochu finančně zahojit a tento projekt je předurčen k úspěchu." Držíme palce Paule, ať to vyjde!

Paul McCartney se poprvé po letech šťastně směje, i Ringo věří v úspěch projektu. Dole vlevo pak Rus Levněnko (podoba s Vladimirem Putinem je čistě náhodná) trénuje u mikrofonu procítěný Lennonův zpěv, vpravo dole Uruguayec Suaréz, u nějž se podoba s Harrisonem nezapře...

Diskusní téma: Beatles se vracejí na turné!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek