Automobilka Mitsubishi přichází s novinkou

24.02.2011 23:28

 

Naprosto převratnou novinku přináší japonská automobilka Mitsubishi. Do příští řady vozů začne montovat malé LED televize. Říkáte si - ale TV v autě, to už tady přece bylo? Ne tak, jak to přináší Mitsubishi. Tento výrobce pružně zaregoval na fakt, že dnes již velká část vozů má ve své zadní části kamery, které nahrazují zpětná zrcátka a přenášejí obraz toho, co se děje za autem na displej na palubní desce. Tím se ovšem uvolnil prostor po obou stranách vozu v místě, kde standartně bývají umístěna právě zpětná zrcátka. V Mitsubishi se rozhodli kryty zrcátek ponechat a dovnitř montovat malé LED televizory!
 
Ve vozech nové řady bude samozřejmostí i funkce elektronického sklopení "zrcátek" ke kapotě, takže nikdo nepovolaný nezjistí, že tam máte zabudovánu televizi. Ale i kdyby zjistil, pokud by ji násilně z karosérie vyškubnul, aktivuje se malé sebedestrukční zařízení, které televizi během několika minut zničí a zloděje postříká nesmyvatelnou barvou z kapsle, skryté uvnitř konstrukce hned za LED displejem. K vozům bude dodávána samozřejmě také kvalitní anténa, aby byl zajištěn ostrý obraz a dobrý zvuk. Výrobce garantuje, že na cenu automobilů by tato novinka neměla mít skoro žádný vliv, v Česku ovšem tato LED televize bude brána jako nadstandardní výbava, dostupná za vysoký příplatek.

Nahoře nový Lancer vybavený kvalitní TV satelitní anténou, dole pak pohled do bývalého zpětného zrcátka - zrovna startují Televizní noviny...

Diskusní téma: Automobilka Mitsubishi přichází s novinkou

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek