Tiger Woods ještě do starého železa nepatří

10.06.2011 10:52

 

Možná si teď mnozí říkáte "Kdo to je, ten Tiger Woods? To je ten známý pornoherec?" Ne, není. Jde o nejslavnějšího golfistu posledních 10 let, jenž však už delší dobu plní stránky novin spíše svými aférami se ženami, než golfovými výkony. Teď se sice odhlásil z turnaje US Open (což je v Americe považováno bezmála za vlastizradu), přesto ještě stihl během minulého týdne dokázat, že není radno jej předčasně odepisovat.
 
Přesně před týdnem, tedy v pátek 3. června vstoupil Woods (už poněkolikáté) do golfové historie. Čím? Během tréninku na hřišti Deep Creek Golf Club na Floridě, nedaleko města Port Charlotte provedl na páté jamce první odpal, kterým zasáhl přímo cíl. To samo o sobě ještě není tak mimořádným kouskem, ale Woods zasáhl cíl, tedy pátou jamku, umístěnou na JINÉM HŘIŠTI! Konkrétně šlo o hřiště The Golf Club At Magnolia Landings poblíž města Fort Myers, vzdáleného od místa odpalu vzdušnou čarou cca 35 km!
 
Odpal byl o to složitější, že míček cestou k cíli míjel letiště Punta Gorda Airport, kde se jen o chloupek nepotkal se stoupajícím malým sportovním letounem, jenž však lehce ovlivnil dráhu míčku, naštěstí spíše příznivě, jelikož se zásah vydařil. Woods si naštěstí ke svému kousku vybral den, kdy nejen, že bylo nádherně slunečno, ale také naprosté bezvětří.
 
Co na svůj výkon řekl sám Tiger? "Víte, čekal jsem to. Trénoval jsem tento úder už dlouho na golfovém simulátoru na své hrací konzoli Wii a měl jsem jej už tak dopilovaný, že to prostě nešlo minout. To letadlo mi sice udělalo v dráze mírně paseku, ale míček do jamky doskotačil i tak. Kdepak, na trefování jamek jsem prostě dobrej. Skoro tak dobrej, jako Bůh." Bravo Tigere a věříme, že ještě aspoň jednou něco podobného ukážeš!

Vlevo zhruba uprostřed vidíte cílovou jamku chvíli po zásahu, vpravo se Tiger raduje asi 3 vteřiny poté, co míček odpálil - už v tu chvíli věděl, že jeho pokus vyjde...

Diskusní téma: Tiger Woods ještě do starého železa nepatří

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek