Telepatie bude brzy dostupná každému

16.09.2011 08:29

 

Američtí vědci z Michiganské univerzity oznámili, že se jim povedlo vyrobit preparát, který po požití umožňuje konzumentovi číst myšlenky osob v okolí do 25 metrů daleko. Preparát je zatím zkušebně vytvořen ve formě želé, o jeho budoucí tržní podobě ještě není více informací. Američané jej úspěšně odzkoušeli při afghánské vojenské misi, která vedla k dopadení a zabití Usámy bin Ládina.

Vojenské komando, které bin Ládina zneškodnilo užívalo preparát cca poslední měsíc před vyvrcholením mnohaletého snažení o likvidaci nejhledanějšího teroristy světa. Během onoho měsíce právě díky telepatii vystopovalo nejprve osoby bin Ládinovi blízké, následně pak našli samotného Usámu, zjistili kdy bude kolem něj nejméně osobních stráží a pak jej zabili.

Preparát má zatím jen poměrně malou a krátce trvající účinnost (jeho působení mizí zhruba po 2-3 hodinách, podle fyzické konstituce konzumenta), ale vědecký tým objevitele preparátu Jima Goodmana pracuje na jeho zdokonalení, jak co se délky působení týče, tak zejména síly účinku. Úmysl je, že by preparát působil až na vzdálenost 1 míle, tedy zhruba 1,6 km, přičemž by dokázal současně filtrovat pozitivní myšlenky od negativních.

V našich luzích a hájích se zatím objevil jen malý kousek tohoto zázračného želé, ale už slavil úspěch, neboť vedl k dopadení zvrhlého lékaře Bartáka. Svědectví několika lékařových asistentek policie příliš vážně nebrala, avšak policejní prezident Petr Lessy užil přeparát před jedním večírkem, kde se osobně setkal i s Bartákem a zvrhlost lékařových myšlenek jej přesvědčila, že ženy mluvily pravdu.

Pokud se už těšíte, jak si přečtete manželovy či manželčiny myšlenky, abyste zjistili, zda vás nepodvádí, musíte si ještě nějaký čas počkat, dá se ale odhadnout, že zhruba do 1 roku by se tento přípravek měl dát sehnat v běžné obchodní síti. Spekulovat zatím můžeme i o ceně, předběžné odhady specialistů hovoří o sumě okolo 5000 Kč za jednu dávku.

Taky byste rádi ochutnali kousek telepatického želé? Vydržte, dočkáte se...

 

Diskusní téma: Telepatie bude brzy dostupná každému

Telepatický přenos z Neviditelného čerta na Fakta KIX

Lucifer | 16.09.2011

Nebo opačně?

https://lucifer.bloguje.cz/904509-telepatie-a-jasnovidnost.php

];-)

Přidat nový příspěvek