Silvio Berlusconi si snaží udobřit Italky

14.02.2011 10:57

 

Italský premiér, multimiliardář a maxiproutník Silvio Berlusconi po řadě sexuálně laděných skandálů upadl u něžnější poloviny "svého" národa ve značnou nelibost. Ženy protestují proti tomu, jaké světlo vrhají jeho avantýry na celou zemi a požadují Berlusconiho demisi. Vládnoucí garnitura i samotný Silvio strávili několik posledních dní a nocí vymýšlením plánu, jak si pohoršené italské maminy udobřit. A dnešek je pro uskutečnění jejich snahy dnem více než ideálním.
 
Premiér Berlusconi během minulého čtvrtku a pátku  rozeslal u příležitosti Svátku zamilovaných na všechny italské korespondeční adresy (na nichž podle posledního sčítání lidu žije alespoň jediná žena) plyšová srdíčka s osobním věnováním a přáním krásného svátku. K srdíčku je rovněž přiložen omluvný dopis, v němž Silvio vysvětluje, že on miluje bez rozdílu všechny Italky (včetně přistěhovalkyň) stejnou měrou a to, že se mnohým z nich dosud nepoštěstilo pocítit jeho lásku osobně je jen nešťastnou shodou okolností.
 
"Věřím, že v následujících dnech, týdnech, měsících a letech budeme mít šanci se spolu osobně poznat, abych i tobě, krásná italská ženo mohl dokázat, jak vroucně tě miluji. To, že mezi námi dosud nevzplanula jiskra lásky je dáno mou obrovskou pracovní vytížeností, bohužel nemohu být na více místech najednou a prokazovat tak svou přízeň současně více ženám. Ale věz, dočkáš se i ty, líbezná krasavice a jednoho dne u tvých dveří zazvoním jako princ v červeném Ferrari a odvezu si tě s sebou do nejbližšího hotelu, kde ti živě předvedu, jak hluboce svůj lid zbožňuji. Již se nemohu dočkat." Ano, tyto věty jsou také součástí Berlusconiho Valentýnského balíčku, jenž ke svým adresátkám rozváží Italská pošta právě během dnešního dne.
 
Odezvu Italek na toto valentýnské vyznání dosud neznáme, ale v českých politických kuloárech se již proslýchá, že někteří z našich politiků by se tímto Berlusconiho činem rádi inspirovali. Mirek Topolánek, jenž se s Berlusconim zná osobně říká: "Tímhle činem Silvio stoupl na milenecké scéně ohromně v kurzu. Jelikož byl vždy mým velkým vzorem a je mi i v této pro něj nesnadné chvíli blízkým přítelem, rád bych se u něj v jeho praktikách podrobněji zaučil. Bylo by to pro mne určitě přínosnější, než neustále biflovat šachové partie s Karpovem." Věříme, že i pro jiné politiky z ODS by to byla vítaná změna po týdnech šachové dřiny, o níž jsme psali nedávno.

"Miluji tě (s prezervativem), má lásko". Valentýnské vyznání od Silvia. Tomu se dá jen těžko odolat...

Diskusní téma: Silvio Berlusconi si snaží udobřit Italky

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek