Růžová barva je hitem i mezi muži

23.03.2011 12:38

 

I když by to ještě před několika lety bylo považováno za sci-fi, doba se mění a muži začínají mít stále více v oblibě i růžovou barvu, která vždy patřila spíše k ženskému pokolení. Jak se nám podařilo vypátrat, za tímto boomem stojí především razantní nástup zpěvačky Pink na poprockovou scénu. Tato jemná a něžná dívka si svým vystupováním a příjemným zjevem a zpěvem získala srdce mnoha mužských fandů a ti na zdůraznění sounáležitosti s ní začali nosit na sobě něco růžového.
 
Situace dokonce dospěla tak daleko, že někteří jedinci naprosto propadli jejímu kouzlu a založili sektu, jejíž česká odnož byla nedávno zaregistrována v Praze. Jmenují se Pink Panthers (neboli Růžoví panteři) a svou milovanou celebritu uctívají jako bájnou bohyni. Dost příznivců si už našla tato sekta  i v naší vlasti a překvapivě hodně členů se rekrutuje především z řad dalších celebrit a sportovců. Vypadá to, že zpěvačka Pink v sobě skutečně má nějaké kouzlo, jímž dokáže manipulovat davy.
 
Krom některých fotbalistů (např. z Manchesteru United) nebo cyklistů se stal členem Pink Panthers také český basketbalový reprezentant David Šteffel. Ten sice na přímý dotaz ohledně svých růžových bot odpověděl oficiálně něco o limitované sérii bot na podporu boje proti rakovině prsu, mimo mikrofon se nám ale svěřil, jak to je ve skutečnosti: "Byl jsem na koncertě Pink před 3 lety a od té doby jako by našel můj život nový smysl. Jak jen to jde, následuji ji na jejích turné a neuplyne den, abych nebyl aspoň trochu růžovoučký. Kdybyste chtěli, můžu vám nabídnout aspoň DVD s koncertem Pink a růžového plyšáčka jako bonus k tomu a uvidíte sami, co to s vámi udělá!"
 
Pink očarovala i zástupce vedení T-Mobile, kteří nejen, že jí před časem poskytli prostor ve své reklamě, ale přejali její barvu za svou. Údajně se proslýchá, že během telefonátu na Infolinku T-Mobile hraje instrumentální skladba, která obsahuje podprahové sdělení o vyšším poslání Pink na tomto světě - jde prý o jakéhosi novodobého Mesiáše, či spíše Mesiášku, která má spasit lidstvo před zkázou. A protože muži stojí za většinou negativních jevů na této planetě, působí svým kouzlem především na ně. No, možná na tom něco bude...
 
Vlevo nahoře samotná Pink, nahoře uprostřed pak dvojice fotbalistů z kanadského Toronta, vpravo nahoře pak zakladatel sekty Pink Panthers, jistý James Hatfield. Uprostřed vlevo jeden z hráčů fotbalového týmu Manchester United, vpravo neznámý řadový člen sekty při přijímání. Vlevo dole si jede pro vítězství cyklista Leipheimer, vpravo dole basketbalista Šteffel při trestných hodech zrovna vzývá svou bohyni.

Diskusní téma: Růžová barva je hitem i mezi muži

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek