Pravda o svalech Arnolda Schwarzeneggera

14.06.2012 11:41

 

Bývalý kalifornský gubernátor, bývalý herec a bývalý rakouský kulturista Arnold Schwarzenegger se vždy pyšnil gigantickou muskulaturou. Ze jejím vzhledem byly dle oficiálních zpráv schovány tisíce hodin těžké dřiny v posilovnách a tělocvičnách všeho druhu, tuny posilujících pilulek a jiných potravinových doplňků a samozřejmě i správná životospráva. Nyní se ale ukazuje, že Arnold si ke svým svalnatým rukám, nohám a ňadrům pomohl i jiným, méně férovým způsobem, než je „zobání tablet“.

Podle vyjádření bývalého Arnoldova soukromého lékaře, MUDr. Ernsta Bodnera (jenž kdysi působil krátce i coby soukromý lékař českého kulturisty Václava Havla) se slavný „vazoun“ v pubertě nijak nelišil od svých tehdejších rakouských vrstevníků – kouřil cigarety, běhal za holkama a rukama, kopal do meruny (pozn. red. - míče) a chlastal bier a jägermeister. Pak si jednou všiml, že mu nějak rostou prsa. Nejdříve to přikládal účinkům pití bieru (tedy piva), o kterém se to ostatně traduje, ale když mu začaly růst i jiné svaly, navštívil pro jistotu svého gynekologa (ten si ostatně po Arnoldově boku zahrál i ve filmu Junior). Ten mu po komplexním vyšetření sdělil nepříjemnou pravdu – Arnolda postihlo nádorové bujení! Naštěstí pro něj šlo o nezhoubné nádory, nicméně během relativně krátké doby mu nádory vyrazily prakticky všude po těle.

Schwarzenneger byl zpočátku nešťastný a trápil se, proč zrovna on je takto deformován. Pak si ale všiml, že si jej na plovárně děvčata prohlížejí ne s odporem, ale s čím dál větším zalíbením. Sebral odvahu a jedné se zeptal, co se jí na něm líbí. A dozvěděl se, že „ty úžasný svaly“. Rozhodl se tedy ze svého nedostatku udělat svou přednost – lehkým cvičením (5 kliků a 10 sklapovaček denně) pomohl k vyrýsování svých slabých svalů, které byly vytlačeny nádorovým onemocněním do gigantických boulí. Následně vyhrál pár kulturistických soutěží, aniž by bylo někomu divné, že jej nikdy nikdo neviděl v posilovně. No a cesta do světa šoubyznysu byla otevřená.

Poslali jsme panu Schwarzennegerovi mailem pár dotazů k tomuto politováníhodnému zjištění. Do dnešního dne nám nepřišla odpověď. Exmilenka této herecké vyhaslé hvězdy nám však sdělila, že všech svalů se Arnoldova choroba zcela jistě nedotkla...


Nemoc je bohužel dědičná - na snímku Arnoldův nejmladší syn

 

Diskusní téma: Pravda o svalech Arnolda Schwarzennegera

hovno

vojta šuj | 09.12.2015

kterej kokot tohleto napsal??

Další píča prostě.

Další píča | 08.07.2013

Richard Sandrak se jmenuje ten na fotce a jinak ste v pořádku ? To co ste napsali zní vážně jako velká píčovina.
-Píča3

:/

Druhá píča | 10.05.2013

Tohle je naprostej nesmysl

Píča

Píča | 03.05.2013

Jste píči. Ten malej na fotce je nějakej Ukrajinec... dementi!

Přidat nový příspěvek