Dejte si pozor na přepravce UPS!

19.04.2011 23:13

 

Přepravní služba UPS není jen tak obyčejnou přepravní službou. Podařilo se nám zjistit, že celosvětová armáda jejích řidičů je skutečnou armádou. Jisté náznaky byly už dříve a leccos se dalo domyslet i z barvy stejnokrojů těchto řidičů, která má nejblíže k barvě vojenských uniforem. Nám se ale povedlo vypátrat fakta!
 
Vlastníci společnosti UPS (neboli United Parcel Service), pánové Douglas McDonald a Eric Mitchell na první pohled vypadají jako neškodní ňoumové, ale po zapátrání v jejich minulosti člověk začne pochybovat - co když jim nejde jen o byznys? Jak jsme zjistili, oba (ač pocházeli ze slušných a bohatých rodin) během dětství ve škole šikanovali spolužáky, tahali kočky za ocas a Eric Mitchell dokonce opakovaně posprejoval tabuli vulgárními nápisy a symboly! A své kousky v dospělosti vylepšili - šikanují své podřízené, jejich největším koníčem je sexuální harašení a o víkendech se baví lovem bezbranné zvěře! Rozvoz balíků pak jen maskuje rozvinutý byznys se zbraněmi a verbování dalších rekrutů.
 
Poté, co jsme hovořili s několika bývalými zaměstnanci UPS a následně jsme zjištěná fakta konzultovali i s několika nezávislými experty z řad psychologie, došli jsme k nezvratnému zjištění - oba pánové jsou megalomanští excentristé s vůdcovskými a narcistními sklony a jejich hlavním cílem je ovládnout se svou armádou svět! Za důkaz se dá považovat i fakt, že při havárii vozidla UPS na dálnici D1 před necelým měsícem byla zajištěna v přepravním prostoru havarovaného vozu munice a zbraně v celkové hodnotě 5 miliónů euro! A ještě jeden důkaz - v historii UPS již mnohokráte došlo k přepadení jejich vozidel s úmyslem ukrást převážené zboží - ale ani jednou se krádež nezdařila a v řadě případů pachatelé skončili v nemocnici, nebo rovnou na hřbitově - řidiči totiž mají za sebou tvrdý armádní výcvik!
 
Po našem objevu se celou kauzou údajně hodlá zabývat i kongres USA a v naší zemi zaujaly námi zjištěná fakta agenturu BIS. Uvidíme, jak se vše bude dál vyvíjet, nicméně poslední zpráva hovoří, že Vít Bárta, jenž podal demisi na funkci ministra dopravy hodlá od obou Američanů koupit třetinový podíl v UPS. Svým charakterem diktátora by do vedení armády UPS zapadl dokonale...
Vlevo americký "řidič" při rozvážce balíků - všimněte si barvy stejnokroje! Vpravo pak jeho kolega při základním výcviku. 

Diskusní téma: Dejte si pozor na přepravce UPS!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek