Chystá se boxerské utkání hvězd!

01.02.2011 23:49

 

Česká veřejnost, která má ráda světový box se může těšit na opravdovou lahůdku! V ringu se utkají dva skvělí a renomovaní rohovníci zvučných jmen! A celá akce, již organizuje Rey Karpf (který tak skvěle zvládl uspořádat návštěvu Mika Tysona v Praze loni na podzim) se odehraje v dubnu ve městě boxu, v Ústí nad Labem! A kdože to proti sobě stane?
 
V jednom rohu nebude nikdo menší, než známý rváč, záškodník a likvidátor pubescentů i gerontů, rohovnický velmistr "Ice Killer" Radek Duda!! A naproti němu? Proč troškařit a předhazovat Dudovi snadné sousto v podobě jakéhosi oberleného důchodce, když může dojít na OPRAVDOVÝ souboj muže proti muži! Takže, Radka Dudu vyzve na souboj potetovaný bitkař, zlý muž, brusič a řvoun, "Mr. Blikanec" Tomáš Řepka!!
 
Ring bude postaven na ústeckém fotbalovém stadionu, který bude speciálně pro tuto akci zastřešen. Je jasné, že půjde o opravdovou lahůdku, proto tomu odpovídá i cena vstupného ve výši 20.000 až 50.000 Kč, organizované školní zájezdy ovšem mohou získat slevu, a to až do výše 500 Kč na osobu. Po souboji je ještě naplánována afterpárty, které se může zúčastnit úplně každý, ovšem po zaplacení "kauce" ve výši 400.000 Kč.
 
Oba aktéři se už na bitku těší jako malé děti na Ježíška a když jsme se jich ptali na jejich pocity, z Tomáše Řepky vypadlo (kromě několika plivanců) jen: "Tyvole, já se nemůžu dočkat! Tyvole, nemoh bych si cvičně bouchnout aspoň do tebe? Tyvoleee..." Radek Duda byl mnohem sdílnější: "Všechny mé údajné aféry jsou zbytečně nafouknuté mediální bubliny. Jsem mírumilovný tvor, ani mouše bych neublížil a jediný důvod, proč do celé bitky jdu je ten, že mě Řepa předběhl v tetovacím salónu, když jsem si šel pro novou kérku a ještě mi ten hajzl vyfoukl motiv spartského vojáka! A vrchol byl, když pak klofl Erbovou, do které jsem šlapal nejmíň půl roku!! Svině jedna sparťanská!"
 
Zápas má údajně přenášet přímým přenosem TV Nova, a to dokonce na svém hlavním kanále. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání usiluje, aby televizáci všechny případné odeslechnuté vulgarismy obou rváčů v přenosu vypípali, takže je docela možné, že celý duel bude zvukově dost jednotvárný. Jinak ale určitě půjde o nevšední zážitek. Těšíme se spolu s vámi!
Jak vidíte na oficiálním plakátě, oba se tváří jako nejlepší kamarádi, ale skutečnost je jiná a v ringu to, doufejme, bude znát

Diskusní téma: Chystá se boxerské utkání hvězd!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek