Anketa Fotbalista roku se blíží

26.01.2011 12:34

 

Pomalu, ale jistě nastává čas různých anket, bilancujících úspěchy či neúspěchy v daném sportovním odvětví za uplynulý rok. Jednou z nejznámějších anket je také volba Fotbalisty roku. V této anketě celá řada expertů, trenérů, fotbalistů a novinářů volí nejlepšího českého hráče posledních 12 měsíců. Dosud poslední 2 ročníky vyhrál gólman Petr Čech, ale jak se proslýchá, letos to bude mít s obhajobou trofeje těžší, než obvykle.
 
Ze zákulisí ČMFS totiž prosakují hlasy, že mezi nominovanými se objevila dvě nová jména a údajně si již stačila vybudovat v táboře hlasujících slušné renomé. Zajímá vás o kom je řeč? Nuže vězte, že jde o hráče Jiřího Luňáka a Jaroslava Kužela. Oba se získali během relativně krátké doby značný věhlas a podle některých zdrojů se již o ně zajímají i některé kluby ze zahraničí. Jak anketa nakonec dopadne, to je ještě ve hvězdách, ale už samotná nominace těchto dvou osobností mezi plejádu nagelovaných primadon naznačuje, že to současné vedení fotbalu myslí zřejmě s očistou tohoto sportu vážně.
 
Jediným drobným zádrhelem, jenž stojí oběma uvedeným v cestě na pomyslný trůn je fakt, že jde o seriálové postavy z nováckého Okresního přeboru. Ale předseda ČMFS Ivan Hašek nespatřuje potíž ani v tomto: "Helejte se, vy novináři prostě mušíte rejpat do všeho. Ať vyhraje Petr nebo Pavel, nikdo se vám nelíbí. Tady tidle oba kucí si tu nominaci za svý výkony 100% zasloužej a jesli vy jim ji nepřejete, tak si trhněte nohou. Podle mě sou voba supr borci, navíc sou féroví a hlavně tendleten Jirka, ten je zapálenej do fotbalu snad víc než já, a to už je co říct! Takže se děte s vašima námitkama bodnout, vy libový frájové!" No, Ivánku, kamaráde, uvidíme, uvidíme...
Oba potenciální vítězové, Luňák (vlevo) i Kužel (vpravo) nám zapózovali ve slavnostním oděvu při oznámení nominace. Hlavně Kužel má z této zprávy nelíčenou radost.

Diskusní téma: Anketa Fotbalista roku se blíží

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek